Wat ik leerde van een middagje met KITT

Wat ik leerde van een middagje met KITT

Ken jij de serie uit de jaren 80: Knight Rider? Met David Hasselhoff als Michael Knight.
Die in de technisch geavanceerde, soms zelf rijdende en pratende auto “KITT” rond reed en de misdaad bestreed.

Mijn lief heeft zo’n zelfde auto. Zo’n KITT.
Met een zelfde dashboard met allerlei lichtjes, knopjes en schermpjes, de kenmerkende rode lichten aan de voorkant van de auto en jawel, ook pratend🤩.

Het is voor de liefhebbers – en ik moet toegeven dat ik er eerst ook even vreemd van stond te kijken toen hij die auto liet zien – maar ik vind het geweldig om te zien hoe blij hij wordt van deze auto en hoe trots hij er op is.

Nu is hij niet de enige met een dergelijke Pontiac Firebird (wat het dus eigenlijk is). Er rijden er enkelen rond in Nederland en een paar meer in Duitsland. Maar nog steeds is zo'n auto redelijk uniek.

Gisteren hadden we de jaarlijkse KITT-meeting in Enschede. Zo’n 15 soortgelijke auto’s bij elkaar op het veld. De ene nog mooier dan de andere. Geweldig om te zien en bij te mogen zijn.

Er werden ervaringen uitgewisseld, technische issues besproken, maar vooral ook gezellig  gegeten en gekletst. Goed ook voor mijn Duits aangezien de meesten vanuit Duitsland kwamen 😉.

Ik liep daar tussendoor en zag hoe trots iedere eigenaar met zijn KITT stond te pronken.
En hoewel het eigenlijk allemaal dezelfde auto's zijn, ze waren echt allemaal verschillend!
Iedere auto uniek.

Ik besefte me dat we dat eigenlijk zakelijk ook mogen doen: meer met je diensten, je aanbod pronken. Je concullega kan dan misschien wel hetzelfde aanbieden, maar jij bent uniek in wat je doet!

Zo ook bij mij: genoeg collega-ondernemers die ook helpen met je boekhouding, je cijfers. Die meedenken met jouw groei, Profit First daarbij inzetten en trajecten aanbieden.

Maar ik doe het op mijn eigen manier.
En dat past je, of dat past je niet.

Wil je eens onderzoeken of mijn manier bij jou past? Plan een afspraak met me in.
Dan spreken we elkaar snel!

Reactie plaatsen