Profit First

"Alles wat je aandacht geeft groeit"

Je maakt je zorgen om je financiën

Je hebt een goedlopend bedrijf, maar de winst blijft achter. Je werkt hard. Je omzet stijgt, maar je kosten stijgen net zo hard mee.

Je piekert over geld. 's Nachts lig je wakker omdat je niet weet of je al je leveranciers wel kunt blijven betalen. Je weet dat er een belastingaanslag gaat komen, maar je weet niet of je voldoende geld gereserveerd hebt om deze te betalen.


Jezelf een goed salaris uitbetalen, dat is iedere maand een pijnpunt. Je hebt het gevoel dat iedereen verdient aan jouw bedrijf, behalve jij zelf. Terwijl je zelf de belangrijkste werknemer bent!


Kortom, je wilt meer inzicht, meer winst en meer financiële rust.

Zodat je je dromen en doelen kunt bereiken.

Hoe zou het zijn als je...

...100% zicht hebt op hoe je er financieel voor staat.
...grip houdt op je geld, ook al heb je minder inkomen
...betere keuzes kunt maken.
...op een simpele en leuke manier jouw geld beheert.
...stopt met piekeren en rust ervaart.

Inzicht

Krijg grip op je cijfers, door naar je bankrekening te kijken.

Winst

Je maakt winst bij iedere factuur die betaald wordt.

Rust

Er wordt altijd voldoende gereserveerd voor belasting, kosten en (niet onbelangrijk) je salaris!

Krijg weer grip op je geld!

Profit First helpt jou op een leuke, praktische en toegankelijke manier om zelf grip op je cijfers te hebben. Daarbij focus je niet op omzet of kosten, maar op het vergroten van je winst. De natuurlijke eigenschap van ondernemers – naar de bij- en afschrijvingen bij de bank kijken – vormt daarbij de basis.
"Ik ben heel erg blij met Profit First. Voor het eerst heb ik winst uit mijn bedrijf en heb ik helder wat ik heb en waar ik dat aan wil uitgeven, of juist niet."

Miranda Molhoek - Studio de Mol

Laten we samen werken aan jouw winstgevendheid!

Ik ben Dianne Habraken, ondernemer sinds 2006 en moeder van twee tienerzonen.
Als Gecertificeerd Profit First Professional begeleid ik ondernemers zoals jij om rust te creëren in de financiële kant van de onderneming. Daarbij maak ik gebruik van de krachtige methode van Profit First.
Samen met mijn team ondersteun ik daarnaast ondernemers met hun boekhouding en belastingzaken en waardoor ze meer inzicht en rust ervaren in hun financiën.

Zo'n 4 jaar geleden kwam ik in aanraking met de Profit First methode. Ik was meteen enthousiast en heb me laten certificeren tot Profit First Professional. Sindsdien zit ik daarbij in het Member Programma. We hebben een actieve online community, waarbij we kennis delen en leren van elkaar en waarbij we worden gecoacht door Femke Hogema en haar team in Nederland en door Mike Michalowicz (schrijver van het boek Profit First) en Ron Saharyan (mede-oprichter van Profit First Professionals).

Laat je inspireren over Profit First

Ben je nog niet bekend met Profit First? Vraag de eerste 2 hoofdstukken aan en word net zo enthousiast als ik ;-)